• Telefon: +47 75 71 99 00
  • post@gip.no

LITT OM INDUSTRIPARKEN

Glomfjord Industripark eies av Yara International, og er det største industriområdet i Salten. Vi har moderne infrastruktur tilpasset de fleste typer virksomhet, og ledige lokaler for både industriell virksomhet, kontor- og møteaktivitet. 

Glomfjord Industripark er i dag vertskap for verdens ledende oppdrettsselskap Mowi, og for Yara, verdens ledende produsent av mineralgjødsel. Her finner vi også Norwegian Crystals, som produserer og eksporterer silisium-blokker – disse sages og selges som wafere til den internasjonale solcelleindustrien.

Glomfjord Industripark har også en omfattende tjenesteproduksjon, både innenfor elektro- automasjon-, rør- og mekanisk-disiplinene, samt engineering, fagopplæring, karriereveiledning, kurs og konferanse, etablererstøtte, renhold, kantine- og catering. 

Glomfjord Industripark har besøksadresse Ørnesveien 3 i Glomfjord, 140 kilometer fra Bodø sentrum og Bodø Lufthavn. Ta gjerne kontakt med oss, enten du ønsker å få mer informasjon, eller vil etablere virksomhet i vårt sterke fellesskap!